06-50469816 info@fitt-factor.nl

Over mij

Gecertificeerd personal trainer

Ik ben Lene Jakobsen en ben geboren en getogen in Denemarken. Sinds 1998 woon ik in Nederland. Ik heb altijd veel interesse in sport gehad, en sinds 2005 heb ik er echt werk van gemaakt. Eerst als spinninginstructeur en later heb ik de opleiding voor fitnessinstructeur gevolgd. In de gewone sportschool moet je als fitnessinstructeur snel de begeleiding loslaten en de klant zelfstandig laten trainen. Dit vond ik heel moeilijk, omdat ik merkte dat de doelstellingen niet werden gehaald en de motivatie verminderde.

Daarom heb ik de opleiding als Personal Trainer gevolgd. Als gecertificeerd personal trainer ben ik nu in staat om mensen beter te begeleiden en kan ik ze blijven motiveren om hun persoonlijke doelstellingen te halen op een gezonde en leuke manier. Ik geniet ervan als mensen, ondanks de soms zware trainingen, hun doelen halen door ze begeleiden met afwisselende en leuke trainingsvormen.

Lene Jakobsen

Lene Jakobsen

Personal Trainer